Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Xiaomi toont prototype van opvouwbare smartphone in video

Geschreven door
Geplaatst op23 januari 2019, 12:10 CategorieAndroid

Xiaomi werkt aan een opvouwbare smartphone. Die smartphone is nu in werking te zien in een onlangs vrijgegeven video. Helemaal uitgevouwen lijkt het apparaat op een tablet, die in totaal twee keer op te vouwen is en daardoor verandert in een smartphone.

Opvouwbare smartphone van Xiaomi

De medeoprichter van Xiaomi, Lin Bin, heeft een video van één minuut geplaatst op het Chinese sociale netwerk Weibo waarin de opvouwbare smartphone van de fabrikant te zien is. Dit apparaat lijkt uitgevouwen op een redelijk grote tablet en kan in totaal twee keer opgevouwen worden. Dat gebeurt door de uiteinden naar binnen de vouwen, waardoor het apparaat verandert in een smartphone. De video geeft het idee dat het apparaat in elk geval praktisch goed lijkt te werken; beter dan tot nu toe is laten zien door andere bedrijven.

Helaas geeft Lin Bin weinig andere details over de opvouwbare smartphone. Zo weten we dus nog niet wanneer we het product kunnen kopen. Wel is het duidelijk dat Xiaomi een aantal problemen heeft overwonnen, zoals “technical problems such as flexible folding screen technology, four-wheel drive folding shaft technology, flexible cover technology, and MIUI adaptation”. De software op het apparaat is dus ook geoptimaliseerd in de vorm van een MIUI-update. Het wachten is nu op meer informatie vanuit de fabrikant.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.