Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Archos komt met Oxygen 101 S: tablet met optionele Sound Dock

Geschreven door
Geplaatst op26 februari 2019, 11:05 CategorieAndroid

Tijdens de Mobile World Congress 2019 in Barcelona heeft fabrikant Archos een nieuwe tablet geïntroduceerd. De Archos Oxygen 101 S is een tablet met een 10,1″-scherm en draait op Android 9.0 Pie. Eerder toonde het bedrijf ook al een reeks nieuwe budgetsmartphones en de Archos Diamond.

De Archos Oxygen 101 S heeft een Full HD ips-scherm van 10,1-inch. De processor is een MediaTek Helio X20 met 3 GB werkgeheugen en 32 GB opslaggeheugen. Er is een accu aanwezig met een capaciteit van 6.000 mAh. Deze betaalbare tablet draait op Android 9.0 Pie.

Optionele Sound Dock voor meer mogelijkheden

Optioneel verkrijgbaar is er de Sound Dock. Hier kun je de Archos Oxygen 101 S in plaatsen. De tablet wordt automatisch opgeladen en door de twee 4-watt speakers kun je het Sound Dock gebruiken voor muziek of entertainment. Door bluetooth 4.2 kun je ook andere apparaten koppelen.

Volgens Archos werkt de tablet in combinatie met het Sound Dock ook als persoonlijke assistent in huis. Dankzij Google Assistant kun je vragen stellen, het weerbericht horen of smarthome-apparaten aansturen. De camera’s op de tablet kunnen ook gebruikt worden voor videobellen en er is tevens een vingerafdruksensor aanwezig. Ieder gezinslid kan zijn of haar eigen profiel aanmaken, zodat iedereen over eigen instellingen of sociale media-profielen kan beschikken.

De Archos Oxygen 101 S zal vanaf mei op de markt verschijnen voor een prijs van 179,99 euro. De combinatie van tablet en Sound Dock is tevens vanaf mei op de markt voor een prijs van 199,99 euro.

  • Delen:

Reacties

  1. Zep
    28 mei, 2019 om 9:35

    Ik ben reuze ge-interesseerd in deze tablet (+ dock eventueel). Zijn er inmiddels exemplaren te koop ergens (en waar AUB) ?? Is er nog een mogelijkheid om deze tablet eens grondig(er) aan de tand te voelen in een leuke test / review ?? Zou een reaktie zeer waarderen. Bedankt – Zep.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.