Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

ARCore nu te gebruiken op Moto G7-modellen en View 20

Geschreven door
Geplaatst op18 februari 2019, 9:36 CategorieApplicaties

Google heeft laten weten dat er wederom acht Android-apparaten zijn die ondersteuning zijn gaan aanbieden voor ARCore. Dat is het augmentedrealityplatform van het zoekmachinebedrijf dat zonder extra hardware werkt op allerlei verschillende smartphones.

ARCore op acht extra Android-telefoons

Google heeft op zijn website voor ontwikkelaars een lijst met apparaten staan die ondersteuning aanbieden voor augmentedrealityplatform ARCore. Dit weekend heeft het bedrijf de lijst geüpdatet met acht extra Android-smartphones. Er zijn smartphones van vier verschillende fabrikanten toegevoegd, te weten Huawei, Motorola, Vivo en Oppo. Dit is de eerste keer dat een smartphone van Oppo op de lijst staat. Het gaat om de onlangs uitgebrachte Oppo RX17 Pro. We hebben de complete lijst met toevoegingen hieronder staan.

Momenteel is het zo dat lang nog niet alle Android-telefoons ondersteuning kunnen aanbieden voor ARCore, maar de lijst met toestellen wordt mettertijd wel steeds langer. Daardoor is de kans groot dat jouw smartphone ook op de lijst staat. Uiteraard bieden de telefoons van Google toegang tot het platform, maar ook veel andere fabrikanten hebben inmiddels smartphones die hiermee overweg kunnen, zoals bijvoorbeeld Samsung, Nokia (HMD Global) en OnePlus. Het wachten is nu op een lijst met meer toevoegingen.

  • Delen:
Honor View 20
Honor View 20
Android Pie (9.x)
moto g7 plus
Motorola Moto G7 Plus
Android Pie (9.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.