Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Augmentedrealityspel Pokémon Go krijgt verbeterde fotomodus

Geschreven door
Geplaatst op13 februari 2019, 10:11 CategorieGaming

Niantic heeft bekendgemaakt dat Pokémon Go binnenkort een verbeterde fotomodus krijgt op zowel Android als iOS. Gebruikers van de fotomodus krijgen straks veel meer opties tot hun beschikking waarmee ze toffe foto’s kunnen maken.

Pokémon Go krijgt verbeterde fotomodus

Ontwikkelaar Niantic heeft bekendgemaakt dat Pokémon Go binnenkort wordt voorzien van een verbeterde fotomodus, genaamd Go Snapshot. Foto’s maken van je favoriete Pokémon die je tegenkomt in het wild is een zeer populaire functie binnen de game. Zo populair zelfs dat de developer constant de vraag krijgt wanneer er extra opties beschikbaar komen. Wanneer Go Snapshot straks beschikbaar is, dan kun je foto’s maken van alle Pokémon die je al hebt gevangen en nog hebt. Je kiest de Pokémon uit je tas en drukt op het camara-icoontje.

Wanneer de camera is opgestart, dan is er een knop voor het maken van de snapshot. Om ervoor te zorgen dat de Pokémon moet staan waar je wil dat die staat, gooi je een Pokéball. Vervolgens verschijnt het gekozen beest in beeld, uiteraard op schaal. Vervolgens kun je als fotograaf om de Pokémon heendraaien, totdat je de juiste hoek gevonden hebt. Wil je dat je monster de camera in kijkt? Dan kun je even op hem tappen. Het doel van de nieuwe fotomodus is voornamelijk om het maken van foto’s zowel gemakkelijk als leuk te maken.

Alle foto’s die je maakt worden opgeslagen tussen je andere foto’s. Gebruikers kunnen er dan voor kiezen de foto’s te delen op een sociaal netwerk naar keuze, dus daar word je verder niet in beperkt. Wanneer de functie precies verschijnt, is nog niet bekend.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.