Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Dappre eCards maakt klantenkaarten in portemonnee overbodig

Geschreven door
Geplaatst op27 februari 2019, 10:52 CategorieApplicaties

Dappre eCards is een nieuw gelanceerde app die klantenkaarten van winkels in je portemonnee overbodig maakt. Iedere fysieke winkel heeft tegenwoordig een klantenkaart, waardoor het altijd weer goed zoeken is wanneer je bij de kassa staat waar je het pasje nu precies hebt gelaten. De app neemt dit uit je handen. Je opent simpelweg de app, zoekt de bijpassende winkel erbij en toont de barcode van je klantenkaart op je smartphone.

Volgens Dappre is de applicatie een veilige en betrouwbare manier om één-op-één relaties mogelijk te maken tussen personen en organisaties. Je kunt namelijk zelf bepalen welke data je deelt en met wie. De app wil dan ook bekend staan als de klantenkaarten-app die veilig omgaat met jouw data.

Meer dan een klantenkaart-app

Dappre is echter meer dan alleen een klantenkaarten-app. Je kunt namelijk ook persoonlijke contactkaarten maken en deze delen met connecties. Daarnaast biedt het peer-to-peer versleutelde berichten met je connecties en kun je via Tribes mensen samenbrengen in groepen. Wil je contact opnemen met een organisatie, dan kun je standaard een anoniem contactkaartje delen. Je kunt zelf later beslissen of je meer wilt delen.

Hiermee is Dappre dus een soort WhatsApp, LinkedIn en klantenkaart-app ineen. Kijk voor meer informatie op de website van Dappre of download de app via de onderstaande links.

  • Dappre
  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.