Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Draadloze oordoppen van Samsung te zien op gelekte promotiemateriaal

Geschreven door
Geplaatst op7 februari 2019, 9:38 CategorieAccessoires

Online is er promotiemateriaal verschenen van de onaangekondigde draadloze oordoppen van Samsung, die via de S10 kunnen worden opgeladen. De kans is groot dat deze oordoppen ook worden aangekondigd wanneer de S10-smartphones worden gepresenteerd, namelijk op 20 februari.

Draadloze oordoppen van Samsung

Er is promotiemateriaal gelekt van onaangekondigde draadloze oordoppen van Samsung, via Winfuture. Op het materiaal is te zien dat de Galaxy Buds, zoals de oordoppen worden genoemd in een merkregistratie en bluetooth-certificatie, kunnen worden opgeladen door de Galaxy S10. Dat toestel krijgt naar verluidt een functie waarmee andere accessoires dus draadloos oplaadbaar zijn. Deze functie wordt Powershare genoemd door Samsung en lijkt op eenzelfde soort functionaliteit die we al tegenkwamen in de Mate 20 Pro.

Dit is overigens niet Samsungs eerste draadloze set oordoppen. Drie jaar geleden bracht het bedrijf als de Gear Icon X uit, een setje draadloze oordoppen die onder het merk van Samsung Gear vielen. Mocht de naam Galaxy Buds kloppen, dan is dit een volgende stap van het bedrijf om de Galaxy-naam breder uit te brengen. Naast de eerder gelanceerde Gear-smartwatches komt er ook een Galaxy-smartwatch aan die dat idee ondersteunt. De verwachting is dat deze draadloze oordoppen ook op 20 februari worden aangekondigd door de fabrikant.

  • Delen:
Samsung Galaxy S9 Plus
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.