Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Eerste blik op Sony Xperia XA3 door gelekte afbeelding

Geschreven door
Geplaatst op7 februari 2019, 11:12 CategorieAndroid

De eerste render video’s verschenen al in oktober vorig jaar, maar vandaag zijn de eerste persafbeeldingen uitgelekt van de Sony Xperia XA3. Het toestel wordt waarschijnlijk officieel gepresenteerd tijdens de MWC (Mobile World Congress). De MWC is van 25 tot en met 28 februari in Barcelona.

De gelekte persrender toont een eerste blik op de Sony Xperia XA3 met een schermverhouding van 21:9. De afgelopen tijd zijn schermverhoudingen van 18:9 gemeengoed geworden, met hier en daar een iets grotere uitzondering. Sony brengt met 21:9 straks een smartphone op de markt die de gebruiker een nog groter display geeft.

De Sony Xperia XA3 wordt waarschijnlijk tijdens de MWC 2019, later deze maand, gepresenteerd. De gelekte persbeelden zijn in handen gekomen van website WinFuture. Het toestel heeft geen notch, maar krijgt waarschijnlijk een 5,9″-scherm. In de gelekte video’s van oktober werd nog gesproken over een beeldverhouding van 18:9, dus het lijkt erop dat de plannen veranderd zijn.

De Sony Xperia XA3 krijgt waarschijnlijk een Snapdragon 660, 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslaggeheugen. Aan de achterkant vinden we een dubbele camera op het toestel. Verder gaat het gerucht rond dat het toestel een batterij met een capaciteit van 3.500 heeft.

Sony Xperia XZ4

Ondertussen spreekt website LetsGoDigital over een CinemaWide display van 21:9 voor de Sony Xperia XZ4. Dit moet het nieuwste vlaggenschip van Sony worden, maar het lijkt er dus op dat ook de XA3 mogelijk hetzelfde CinemaWide display gaat krijgen.

  • Delen:
sony xperia xa2 ultra
Sony Xperia XA2 Ultra
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.