Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Electronic Arts wil ook een mobiele versie van Apex Legends

Geschreven door
Geplaatst op6 februari 2019, 10:05 CategorieGaming

Tijdens een investeerdersgesprek heeft Electronic Arts laten weten te kijken naar een mobiele versie van de game Apex Legends. Er is momenteel nog niets bekend over een releasedatum van deze free-to-play battle royale-game in teamverband.

Apex Legends mogelijk naar mobiele apparaten

De heetste game van dit moment is ongetwijfeld Apex Legends: een free-to-play battle royale-game die je in teamverband speelt. Het spel is nog maar net beschikbaar en heeft in korte tijd meer dan een miljoen spelers aan zich weten te binden. Vooralsnog in dit schietspel, dat in het Titanfall-universum hoort, alleen uitgebracht op PlayStation 4, pc en Xbox One. Maar als het aan uitgever Electronic Arts ligt, dan komt de game ook naar mobiele apparaten en wordt cross-platform gaming toegevoegd (net zoals bij Fortnite en PUBG).

In een gesprek met investeerders zegt Electronic Arts-ceo Andrew Wilson er het volgende over.

As I said earlier, we are looking at how to take the game to mobile and cross-play over time, and I also expect that this game will have tremendous value in Asia, and we’re in conversations about that.

De uitgever lijkt zich er dus van bewust te zijn dat mensen dit soort games vaak overal en op elk platform willen spelen wanneer ze maar kunnen. En aangezien Fornite en PUBG hier grote successen mee hebben geboekt, is het geen slecht idee om dat idee eens na te jagen. Er is momenteel nog geen releasedatum bekendgemaakt. Onduidelijk is wanneer dat gaat gebeuren.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.