Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Facebook Messenger laat je verstuurde berichten achteraf verwijderen

Geschreven door
Geplaatst op5 februari 2019, 16:49 CategorieApplicaties

Later vandaag krijgt Facebook Messenger een update voor iOS en Android. Deze update geeft gebruikers de mogelijkheid om verstuurde berichten achteraf weer te verwijderen. De functie was tot op heden slechts in enkele landen beschikbaar, maar zal nu wereldwijd uitrollen.

Heb je een bericht via Facebook Messenger verstuurd waar je later spijt van had? Of heb je een bericht naar de verkeerde contactpersoon gestuurd? In de nieuwe update kun je de verstuurde berichten achteraf weer verwijderen. Wees er echter wel snel bij, want je kunt een bericht alleen binnen tien minuten na het versturen weer verwijderen. Ben je te laat, dan lukt dit niet meer. De functie zal zowel voor privé-chats als voor groepen beschikbaar worden gesteld.

Twee opties voor het verwijderen

Om van de optie gebruik te maken klik je op een bericht en er verschijnen twee opties. Je kunt een bericht verwijderen voor iedereen of een bericht verwijderen voor jezelf. Alhoewel andere mensen je bericht niet meer kunnen zien, krijgen ze wel te zien dat je een bericht hebt verwijderd. Heb je een aanstootgevend bericht geplaatst, dan kunnen ze dit nog steeds doorgeven aan Facebook. De functie is uiteraard wel handig als je per ongeluk een bericht naar de verkeerde persoon hebt gestuurd.

Website The Verge sprak met Facebook en liet weten dat de functie later vandaag beschikbaar zal komen voor iOS en Android.

  • Delen:
Samsung Galaxy S9
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.