Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Fortnite-accounts nu samen te voegen zodat je met één account kunt spelen

Geschreven door
Geplaatst op11 februari 2019, 10:12 CategorieGaming

Epic Games heeft bekendgemaakt dat spelers van Fortnite nu hun accounts kunnen samenvoegen, zodat je voortaan één profiel kunt gebruiken. Dat betekent dat spelers met een account op een console en een mobiel apparaat dus items en v-bucks kunnen samenvoegen.

Fortnite-accounts samenvoegen

Het is eindelijk mogelijk je v-bucks en cosmetische spullen van je, waarschijnlijk twee, Fortnite-accounts samen te voegen, maakt Epic Games bekend. Voortaan kun je dus met één account op meerdere platformen spelen. Je hebt hiervoor twee accounts nodig. Eén account wordt het primaire profiel, het profiel dat je voortaan zult gaan gebruiken. Het tweede account link je dan aan je primaire profiel en console-gegevens. Dat profiel moet tenminste op een Xbox One, Nintendo Switch of PS4 (voor 28 september 2018) hebben gespeeld.

Daarnaast mogen de accounts natuurlijk nooit geband zijn. Accounts die je nu gebruikt op Windows, Mac op mobiele apparaten kunnen ook samengevoegd worden. Battle royale-spelers kunnen al hun cosmetische spullen samenvoegen, terwijl Save the World-spelers hun Llamas, Defenders, Heroes, Schematics, Survivors, XP, Evolution en Perk Materials op één hoop kunnen gooien. Wanneer je hieraan begint, dan is het wel zo dat je twee weken lang geen toegang meer hebt tot je inventory — wees daar dus even alert op als Fortnite-speler.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone XS Max
iOS

Reacties

  1. Nicolaas
    09 maart, 2019 om 18:14

    We willen voetnoten downloaden

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.