Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gelekte foto toont mogelijk OnePlus 7 met schuifcamera

Geschreven door
Geplaatst op19 februari 2019, 14:18 CategorieAndroid

Het zal nog enige tijd duren voordat de OnePlus 7 op de markt wordt gebracht, maar een gelekte foto toont mogelijk het design van het aankomende toestel.

De OnePlus 7 verwachten we in de eerste helft van 2019, maar dat kan nog wel even duren. In de tweede helft van 2019 komt er mogelijk een OnePlus 7T, net zoals in 2018 met de OnePlus 6 en de 6T. Daarnaast werkt het bedrijf aan een 5g-telefoon, die buiten de bestaande serie gelanceerd lijkt te gaan worden. Tot op heden hebben we nog steeds geen enkel idee hoe de nieuwe toestellen eruit komen te zien, maar een gelekte afbeelding brengt hier mogelijk verandering in.

Toestel met schuifcamera en smalle schermranden

Een onbekende lekker heeft op Twitter een afbeelding online gezet met de tekst ‘OnePlus 7 Leaked’. In hoeverre dit klopt is natuurlijk de vraag. Uitleg over de herkomst van de foto werd niet gegeven. We zien een toestel met zeer smalle schermranden, zonder een zichtbare notch. De camera zit dan dus mogelijk in een schuifsysteem, waarbij de camera omhoog komt bij het maken van een foto. Oppo heeft ook smartphones met een schuifcamera en dat bedrijf is van dezelfde eigenaar als OnePlus. In januari waren er ook al geruchten over een cameraschuif voor het nieuwe toestel.


Het zou dan ook niet vreemd zijn dat ook OnePlus een dergelijk schuifsysteem gaat introduceren op het volgende toestel, maar of de foto klopt? Dat zal de toekomst mogelijk uitwijzen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.