Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gelekte Galaxy S10-video onthult alles over de aankomende smartphones

Geschreven door
Geplaatst op18 februari 2019, 12:22 CategorieAndroid

Er is een gelekte video online verschenen waarin we alles te weten komen over twee versies van de Samsung Galaxy S10-smartphones. De video is al meerdere keren offline gehaald, maar wordt ondertussen op andere plekken opnieuw geüpload.

Video Galaxy S10-smartphones

Tot op heden hebben we al ontzettend veel gelekte informatie voorbij zien komen over de Samsung Galaxy S10 en de verschillende vormen waarin het toestel wordt uitgebracht. Daardoor hebben we inmiddels al een goed beeld van wat we mogen verwachten van de aankomende modellen. Nu is er zelfs een hands-on video online verschenen waarin het apparaat van alle kanten wordt belicht. De persoon in de video vertelt ook enorm veel over de S10-modellen, waardoor er nu nog maar weinig verrassingen zullen bestaan.

De bovenstaande video wordt constant offline gehaald en elders online gezet, waardoor het kan zijn dat die na verloop van tijd niet meer werkt. Samsung zal het apparaat tijdens een groots evenement in de Verenigde Staten onthullen op 20 februari aanstaande, vlak voordat de techpers afreist naar Barcelona voor Mobile World Congress 2019, voor het laatste nieuws omtrent smartphones, tablets, wearables en smarthomegadgets. Het duurt nu in elk geval niet heel lang meer voordat Samsung de smartphones officieel zal presenteren.

  • Delen:
Samsung Galaxy S9 Plus
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.