Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Gmail krijgt binnenkort deze functies van e-mailapplicatie Inbox’

Geschreven door
Geplaatst op4 februari 2019, 10:00 CategorieApplicaties

Google is momenteel allerlei functies aan het testen voor Gmail, die al beschikbaar zijn in de e-mailapplicatie Inbox. De laatstgenoemde app zal in maart gaan verdwijnen en daar zijn gebruikers van de app niet blij mee. Deze nieuwe uitprobeersels brengen hoop aan horizon.

Google test Inbox-functies binnen Gmail

Toen Google vorig jaar aankondigde dat de e-mailapplicatie Inbox zou verdwijnen in maart 2019, waren veel gebruikers teleurgesteld. De app werkt fijn en intuïtief, in tegenstelling tot Gmail. Ondertussen in Gmail onder handen genomen en zijn er verbeteringen doorgevoerd, maar het niveau van de app met het blauwe icoontje is nog niet bereikt. Maar daar kan verandering in komen, aangezien Google functies van die app nu lijkt te testen in de Gmail-app. We hebben het dan over functies als bundels en herinneringen.

Er is zelfs een screenshot verschenen op Reddit om dit gerucht wat meer gewicht te geven. Google belooft al sinds september dat Inbox-functies naar Gmail zouden komen. Enkele functies zijn inmiddels doorgevoerd, maar nog lang niet alles heeft de overstap gemaakt. Als we de screenshot kunnen vertrouwen, dan lijkt het er ook op dat we mails wederom kunnen vastpinnen. Verder is te zien dat er een knop is toegevoegd waarmee je alles als gelezen kunt markeren. Helaas heeft Google niet gereageerd op de screenshot.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.