Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Google test nieuw tweestapsverificatiescherm en donkere modus voor Chrome

Geschreven door
Geplaatst op11 februari 2019, 10:21 CategorieApplicaties

Google test momenteel een nieuwe scherm voor tweestapsverificatie, evenals de donkere modus voor de populaire Chrome-browser. Het gaat om het tweestapsverificatieproces waarmee je op je mobiele apparaat kunt bewijzen dat jij bent wie je zegt dat je bent.

Chrome krijgt een donkere modus

Er is momenteel een nieuwe bèta-versie van de Chrome-browser te downloaden waar Google een interessant onderdeel in test: de donkere modus. Deze modus wordt alleen geactiveerd wanneer gebruikers de donkere modus van Android Pie hebben geactiveerd binnen de opties voor ontwikkelaars. Momenteel is de donkere modus alleen zichtbaar wanneer er een pop-upmenu zichtbaar is; op andere plekken is er nog volop wit aanwezig. De kleur van de nieuwe modus komt overigens overeen met de kleur van de incognitomodus.

Naast een nieuwe functie voor Google Chrome test Google ook nog een nieuw uiterlijk voor tweestapsverificatie op Android. In het specifiek de versie waarmee je middels een prompt kunt aangeven dat jij zojuist bent ingelogd op je profiel op een ander apparaat. Dit nieuwe uiterlijk is veel moderner en fijner voor het oog. Qua functionaliteit is er niets veranderd. Voor beide onderdelen is helaas nog niet bekend wanneer we ze kunnen verwachten op Android. Ondertussen kun je hier checken hoe je tweestapsverificatie instelt op Android.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.