Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Huawei P30 Pro krijgt een quadcameramodule aan de achterkant’

Geschreven door
Geplaatst op20 februari 2019, 10:43 CategorieAndroid

Het lijkt erop dat de Huawei P30 Pro, die volgende maand wordt aangekondigd, wordt voorzien van vier camerasensoren aan de achterkant. Er is namelijk een foto gemaakt met het toestel en die foto is op de Chinese variant van Twitter geplaatst.

Huawei P30 Pro met vier camerasensoren – gerucht

Zoals het er nu naar uitziet zal de Huawei P30 Pro, die wordt aangekondigd tijdens een evenement in Parijs op 26 maart, voorzien van vier camerasensoren aan de achterkant. Er is namelijk een foto opgedoken van Richard Yu, ceo van Huawei, die gemaakt blijkt te zijn met de P30 Pro. Dat wordt gebaseerd op het watermerk dat op de foto staat. Links onderin zien we ‘Huawei […] Pro’ staan, met daaronder weer ‘Qu[..] Camera’. Als je op de stippellijntjes ‘P30’ en ‘ad’ invult dan weet je precies om welk toestel het hier gaat.

Sommige media zien dit als een lek, maar het lijkt waarschijnlijker dat dit onderdeel is van een mediastrategie. De weggeveegde woorden laten weinig tot de verbeelding over, waardoor het bedrijf er bijna zeker van is dat andere media dit zullen oppakken. En dat gebeurt dan ook, aangezien het toch ergens nieuws is dat de Huawei P30 Pro vier camera’s zal gaan krijgen aan de achterkant. De foto die je hierboven kunt bekijken is in elk geval gedeeld op Weibo. Dat is de Chinese variant van Twitter, aangezien Twitter niet in China gebruikt wordt.

  • Delen:
Mate 20 Pro
Huawei Mate 20 Pro
Android Pie (9.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.