Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Huawei presenteert P30 en P30 Pro op 26 maart in Parijs

Geschreven door
Geplaatst op19 februari 2019, 9:49 CategorieAndroid

Begin deze maand bleek uit een Pools persbericht van Huawei dat het bedrijf de nieuwe P30-serie eind maart in Parijs zou gaan onthullen. Vandaag is daar de officiële aankondiging en de exacte datum. De Huawei P30-serie wordt 26 maart in Parijs gepresenteerd.

Terwijl veel smartphonefabrikanten op of rond de Mobile World Congress de nieuwe smartphones voor het komende jaar presenteren, daar wacht Huawei gewoon nog een volledige maand. Het bedrijf heeft een afbeelding via Instagram naar buiten gebracht met de tekst Huawei P30 Series, 26.03.19, Paris met de hashtag #rewritetherules. We zien een vage afbeelding van de Eiffeltoren met in het midden een ingezoomde cirkel. Betekent dit dat het toestel een camera krijgt met behoorlijk uitgebreide zoom-opties?

Vier camera’s voor de P30 Pro

Volgens website Neowin is dit heel goed mogelijk, want in een interview van november afgelopen jaar vertelde Walter Ji van Huawei nog dat een quad-camera setup met 10x zoom in 2019 zou gaan komen. Dit was niet specifiek een referentie aan de Huawei P30, maar zoals we zagen op de website van telefoonhoesjesmaker Spigen heeft de Huawei P30 Pro inderdaad een cameramodule met vier camera’s aan de achterkant. De gewone P30 daarentegen heeft een cameramodule van drie camera’s aan boord. We zullen nog even geduld moeten hebben tot de officiële presentatie op 26 maart.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.