Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Lenovo presenteert Tab V7, ThinkPad X390 Yoga en 14e Chromebook

Geschreven door
Geplaatst op25 februari 2019, 13:02 CategorieAndroid

Lenovo is ook aanwezig tijdens de Mobile World Congress 2019 in Barcelona. Het bedrijf heeft verschillende nieuwe producten aangekondigd, waaronder de Lenovo Tab V7, een tablet én smartphone, en de Lenovo ThinkPad x390 Yoga. Deze laatste is een nieuwe convertible in de line-up van het bedrijf, terwijl er ook nog een nieuwe Chromebook aan zit te komen.

Lenovo Tab V7

De Lenovo Tab V7 is een smartphone én tablet, waarmee het als het ware een hybride-toestel is en een brug moet slaan tussen de smartphone- en tabletmarkt. Het toestel heeft een scherm van 6,9-inch en een zeer grote batterij met een capaciteit van 5.180 mAh. Qua specificaties is het geen vlaggenschip. De processor is een Snapdragon 450 met 4 GB werkgeheugen en 128 GB opslaggeheugen. Het display heeft een beeldverhouding van 18:9 met een resolutie van 1.080 bij 2.160 pixels.

Lenovo wil voornamelijk entertainment bieden met de Tab V7 met Dolby Audio stereo speakers. Achterop vinden we een camera van dertien megapixel en een vingerafdruksensor. Voorop vinden we een camera van vijf megapixel. De Tab V7 draait direct op Android 9.0 Pie. De Lenovo Tab V7 moet in april op de markt verschijnen voor een bedrag van 249 euro.

Lenovo ThinkPad X390 Yoga

De ThinkPad-serie krijgt verschillende nieuwe modellen, waaronder een nieuwe convertible. Dit model draait op de achtste generatie Intel Core-processor, biedt ondersteuning voor wifi 6 en heeft een hdr-display met Dolby Vision-ondersteuning in 14-inch. Functies als ThinkPad PrivacyGuard met PrivacyAlert en ThinkShutter webcambeveiliging zijn aanwezig. De Lenovo ThinkPad X390 Yoga wordt in mei verwacht voor een prijs van 1.149 euro.

Lenovo 14e Chromebook

Ook nieuw in de line-up is de Lenovo 14e Chromebook. Dit model heeft een aluminium behuizing met een full hd ips-display in 14-inch. Het scherm is tevens een touchscreen. Gooi je wel eens per ongeluk water over je toetsenbord? Daar hoef je je met dit model geen zorgen meer om te moeten, want het toetsenbord met verlichting is waterdicht. Het apparaat draait op een 3 GHz A6 AMD-processor en weegt 1,48 kilogram. De batterij van 57 WHr zou een hele dag mee moeten gaan. Voorop vinden we een 720p hd-camera voor je videogesprekken. De Lenovo 14e Chromebook wordt in april verwacht voor een prijs van 279 euro.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.