Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

LG schuift plannen voor opvouwbare smartphone naar achteren

Geschreven door
Geplaatst op18 februari 2019, 12:37 CategorieAndroid

LG heeft laten weten dat de plannen voor de opvouwbare smartphone vooruitgeschoven zijn. Het bedrijf gaat zich op andere dingen richten. Eerder liet LG al weten toch al niet de eerste te willen zijn met zo’n apparaat, dus is het ook geen verrassing dat dit nieuws nu naar buiten komt.

Voorlopig geen opvouwbare smartphone van LG

LG heeft de plannen voor een opvouwbare smartphone in de koelkast gezet. Dat heeft het hoofd van de tv- en smartphone-afdeling, Brian Kwon, bevestigd tijdens een persevenement in Seoul dit weekend.

We have reviewed releasing the foldable smartphone when launching 5G smartphone but decided not to produce it.

Vorig jaar liet het bedrijf al weten niet de eerste te willen zijn als het gaat om het uitbrengen van een dergelijke smartphone. Concurrenten als Samsung en Huawei zouden vanaf eind deze week de eerste opvouwbare smartphones al kunnen presenteren.

In een e-mailbericht heeft een vertegenwoordiger van LG er het volgende over gezegd.

Since Mr. Hwang (former MC President) made that statement in October, management didn’t see the market as becoming very favorable for an expensive, first-gen foldable smartphone. So we’ve decided to focus our efforts in other areas, such as optional dual displays.

LG wil zich dus gaan richten op smartphones met optionele schermen. Daar hebben zijn eerder al geruchten over naar buitengekomen en die lijken nu dus bevestigd te zijn. Kwon heeft verder nog gemeld dat LG zeker in staat is een opvouwbare smartphone te maken, maar mogelijk wil het bedrijf eerst afwachten hoe de markt reageert op bijvoorbeeld de Galaxy F.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.