Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft Surface Pro 6 ligt vanaf nu in de Nederlandse winkels

Geschreven door
Geplaatst op7 februari 2019, 12:04 CategorieWindows

Begin oktober 2018 presenteerde Microsoft de Surface Pro 6. Deze flinke tablet kun je met de optionele Type Cover ook prima als laptop gebruiken. In eerste instantie was nog niet duidelijk wanneer het model in Nederland te koop zou zijn. Begin januari kwam het bericht dat de Surface Pro 6 vanaf 7 februari te koop is. Microsoft heeft woord gehouden, want vanaf nu ligt de Surface Pro 6 in de Nederlandse winkels.

De Microsoft Surface Pro 6 heeft een achtste generatie Intel Quad Core-processor en is te verkrijgen in de kleuren zwart en platina. Volgens Microsoft is de nieuwe Surface Pro 6 tot 67 procent sneller dan de voorganger. De batterijduur is 13,5 uur.

Consumenten of zakelijk: zes verschillende configuraties

Gebruikers kunnen kiezen uit twee varianten, namelijk voor consumenten (Windows 10 Home) of voor de zakelijke markt (Windows 10 Pro). Daarnaast zijn er zes verschillende configuraties beschikbaar. Prijzen beginnen bij 899 euro voor de goedkoopste versie voor consumenten met een Intel m3-processor, 4 GB werkgeheugen en 128 GB SSD. De duurste versie gaat je 2.449 euro kosten. Je krijgt dan een Intel i7-processor, 16 GB werkgeheugen en 1 TB aan opslagruimte. De zakelijke versies zijn vijftig tot honderd euro duurder dan de consumentenversies.

De Microsoft Surface Pro 6 ligt vanaf nu in de winkels en is verkrijgbaar via de Microsoft Store.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.