Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Microsoft test Windows 10-update die pas in 2020 zal arriveren

Geschreven door
Geplaatst op15 februari 2019, 9:18 CategorieWindows

Microsoft test momenteel al een Windows 10-update die pas in de eerste helft van 2020 zal gaan verschijnen. De reden hiervoor is vrij simpel: volgens Microsoft worden er aan functies gewerkt waar nou eenmaal meer tijd voor uitgetrokken moet worden.

Windows 10-update voor 2020

Microsoft is begonnen met het testen van een Windows 10-update die is bedoeld voor 2020. Dat is opmerkelijk, aangezien het bedrijf normaliter nooit zo ver van tevoren een update uitprobeert. Het softwarebedrijf brengt normaal gesproken twee updates per jaar uit en test die ook met publieke tester, meestal weken voordat ze voor iedereen verschijnen. Echter, het testen van de volgende Windows-update, die gepland voor de twee helft van 2019, is nog niet begonnen. In maart of april verschijnt waarschijnlijk de eerste update van dit jaar.

De reden dat Microsoft nu al begonnen is met het testen van de 2020-update, is heel simpel: er worden aan functies gewerkt die meer tijd en energie kosten. Dat meldt Dona Sarkar, de manager van het Windows Insider-team. Microsoft zelf heeft nog geen informatie gegeven over de update, maar heeft die al wel vrijgegeven voor testers. Mogelijk lekt er binnenkort dus wat informatie uit over de aankomende update. Later deze lente is de update voor de tweede helft van 2019 aan de beurt; ook daar komt vanzelf informatie over naar buiten.

  • Delen:
Microsoft Surface Book
Microsoft Surface Book
Windows 10

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.