Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Motorola bevestigt te werken aan een opvouwbare smartphone

Geschreven door
Geplaatst op27 februari 2019, 20:52 CategorieAndroid

Motorola heeft inmiddels bevestigd dat het bedrijf werkt aan zijn eigen opvouwbare smartphone. Er wordt al heel lang aan gewerkt. Helaas heeft de fabrikant verder nog geen details vrijgegeven, maar is er al wel iets verteld over de mogelijke releasedatum.

Opvouwbare smartphone van Motorola

Het mag inmiddels geen geheim meer zijn dat Motorola werkt aan zijn eigen opvouwbare smartphone. Voorheen dook er al een patent op van het bedrijf waarin zo’n apparaat aan het licht kwam, terwijl The Wall Street Journal vervolgens zo goed als bevestigde dat de smartphone aanstaande is. En ondanks de huidige hype (check bijvoorbeeld hier welke opvouwbare smartphones onlangs zijn gepresenteerd), is het merk er toch in geslaagd om de tanden op elkaar te houden omtrent dit specifieke onderwerp.

Tot nu dan, aangezien de Motorola-vicepresident van Global Product, Dan Dery, tegenover de website Engadget heeft bevestigd dat die opvouwbare smartphone er daadwerkelijk aankomt. Sterker nog: het bedrijf werkt er al een tijdje aan en heeft zelfs al meerdere iteraties voorbij zien komen. Ondanks deze bevestiging heeft Dery weinig andere details vrij kunnen geven. Wel is iets meer bekend over de eventuele releasedatum van de opvouwbare smartphone, al is daarover nog helemaal niets concreets naar buiten gebracht.

Dery heeft bevestigd dat Motorola niet de intentie heeft heel veel later dan de concurrentie op de markt te komen met zijn eigen opvouwbare smartphone. Aangezien we al weten dat de Samsung Galaxy Fold in april en de Huawei Mate X ergens medio 2019 moeten verschijnen, zal Motorola binnenkort dus meer moeten gaan bekendmaken over zijn eigen telefoon. Verder zal het zo zijn dat de telefoon een plastic oled-scherm krijgt dat naar binnen buigt, net zoals we tot nu toe hebben gezien bij de Galaxy Fold, voor extra bescherming.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.