Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Netflix op iOS kan automatisch de volgende aflevering downloaden

Geschreven door
Geplaatst op8 februari 2019, 10:05 CategorieApplicaties

Videostreamingdienst Netflix heeft laten weten dat Smart Downloads nu beschikbaar is voor iedereen die de app op iOS gebruikt. Dat betekent dat de volgende aflevering van die serie die je kijkt nu automatisch wordt gedownload.

Netflix op iOS ontvangt handige Android-functie

Vorig jaar introduceerde Netflix een handige Android-update, die ervoor zorgt dat je de app automatisch de volgende aflevering kan laten downloaden van die serie die je aan het kijken bent. De functie wordt Smart Downloads genoemd. Mocht je deze functie willen uitproberen, dan heb je de nieuwste versie van de iOS-app van de videostreamingdienst nodig op je iPhone of iPad. Binnen de downloadsectie van de applicatie vind je dan een knopje waarmee je de slimme downloads kunt in- en uitschakelen.

Kijk je onderweg veel series, maar wil je niet dat dit ten koste gaat van je data-abonnement? Dan kun je deze functie gebruiken voor het slim beheren van je Netflix-series. Wanneer je dan weer verbinding maakt met een wifi-netwerk, zal de app beginnen met het downloaden van de volgende episode. Bovendien zal de app ook automatisch meteen de afleveringen verwijderen die je reeds bekeken hebt, zodat je niet te veel interne opslagruimte kwijt bent aan deze streamingdienst. Wil je toch oude episodes blijven kijken, dan kun je de optie uitzetten.

  • Netflix
  • Delen:
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.