Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nieuwe emoji laten rolstoelen, mechanische armen en meer zien

Geschreven door
Geplaatst op6 februari 2019, 9:53 CategorieAlgemeen

De organisatie achter de emoji heeft laten weten dat we in 2019 wederom nieuwe plaatjes mogen verwachten van zowel mensen als dieren. Zo kunnen we onder meer rolstoelen en mechanische armen verwachten, evenals als dieren als de orang-oetans. Maar voor de foodies onder ons is er ook goed nieuws.

Emoji voor 2019

De organisatie achter de emoji, die populaire plaatjes die je gebruikt om gemene opmerking te maskeren als een grapje, heeft laten weten dat er in 2019 meer plaatjes aankomen die ervoor moeten zorgen dat mensen van allerlei vormen, soorten en maten zich gezien voelen. Dat betekent dat er afbeeldingen aankomen die rekening houden met mensen met een handicap, zoals mechanische armen en benen, rolstoelen (gewone en gemotoriseerde), hoortoestellen en gebarentaal. Daarnaast wordt het aantal huidkleuren en relaties uitgebreid.

Ook het dierenrijk hoeft zich niet achtergesteld te voelen, aangezien er ook emoji aankomen voor orang-oetans, flamingo’s en meer. Op het gebied van voedsel mag je boter, uien, falafel, wafels en meer verwachten. Ook zijn er nog onheilspellende afbeeldingen, zoals scheermesjes, bijlen en een druppel bloed. In totaal worden er 59 nieuwe plaatjes toegevoegd en zullen er 171 variaties op bestaande versies aankomen. Meestal duurt het een paar maanden voordat app- en smartphonemakers de nieuwe plaatjes hebben uitgerold naar gebruikers.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.