Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Nintendo brengt dit jaar Dr. Mario World naar Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op1 februari 2019, 10:00 CategorieGaming

Nintendo heeft laten weten dat we deze zomer ook de game Dr. Mario World kunnen gaan verwachten, naar Mario Kart Tour. Het spel zal free-to-play zijn en digitale aankopen bevatten. Ook moet die meteen in zestig landen wereldwijd gelanceerd worden.

Dr. Mario World naar smartphones

Nintendo heeft Dr. Mario World aangekondigd voor Android en iOS, een free-to-play puzzelspel met digitale aankopen. Het spel wordt samen met de Japanse berichtendienst Line en ontwikkelaar NHN Entertainment gemaakt en zal in zestig landen worden gelanceerd aanstaande zomer. Helaas heeft de spellenboer geen extra informatie over de game naar buiten gebracht, maar we kunnen ons al een voorstelling maken van hoe de gameplay zal zijn. Check de onderstaande video alvast voor een goede indruk.

Hoewel we dus nog niets weten over de game, is het wel zo dat Dr. Mario World een prima formule heeft voor een game die je op Android of iOS kunt spelen. Het is een puzzelgame, waardoor je tussendoor altijd even een potje kunt doen. Bovendien is het een spel waar je zo inrolt, waardoor je sneller geneigd bent nog een potje te doen. Deze zomer heb je als Android- of iOS-gebruiker dus genoeg om naar uit te kijken, aangezien Nintendo eerder deze week al naar buiten bracht dat de game Mario Kart Tour naar de zomer is verschoven.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.