Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus 6T-gebruikers melden problemen met hoog batterijverbruik

Geschreven door
Geplaatst op4 februari 2019, 10:09 CategorieAndroid

Een aantal gebruikers op Reddit heeft gemeld dat de OnePlus 6T de laatste tijd een veel hogere batterijverbruik heeft dan normaal. Omdat steeds meer mensen hebben laten weten dat ze hetzelfde probleem hebben, is het helaas geen geïsoleerd geval te noemen.

Hoog batterijverbruik van OnePlus 6T

Hoewel de toestellen van OnePlus vaak prima scoren op het gebied van batterijverbruik, kan er natuurlijk wel eens wat misgaan. Dat kan komen door een specifieke app, Android als besturingssysteem of iets anders. Een groeiende lijst Reddit-gebruikers heeft nu laten weten dat ze de afgelopen dagen merken dat hun OnePlus 6T meer energie verbruikt dan normaal gesproken het geval is. Als ze drie tot vier gebruikersuren uit het toestel halen dan is het veel — dat staat in schril contrast met de normale cijfers.

Omdat steeds meer mensen aangeven dat ze hetzelfde probleem tegenkomen, lijkt het hier dus niet om een geïsoleerd geval te zijn die één of andere verkeerde app geïnstalleerd heeft. Teruggaan naar de fabrieksinstellingen lijkt niet te helpen en de accubesparingsmodus aanzetten ook niet. Het enige dat lijkt te helpen is de vliegtuigmodus aan te zetten. OnePlus heeft momenteel nog niet gereageerd op het probleem. Hier op de redactie merken we overigens niet dat het toestel sneller leegraakt; wij halen er nog met gemak twee dagen uit.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.