Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

OnePlus neemt prototype 5g-smartphone mee naar MWC 2019

Geschreven door
Geplaatst op12 februari 2019, 9:41 CategorieAndroid

Eind februari is de Mobile World Congress 2019 in Barcelona. Veel fabrikanten laten daar hun nieuwste apparaten zien. OnePlus zal ook aanwezig zijn. De Chinese smartphonefabrikant heeft bekendgemaakt dat het een prototype meeneemt van een 5g-smartphone.

Voor iedereen die hoopte dat de OnePlus 7 al te zien zou zijn. Daarvoor lijk je nog even geduld te moeten hebben. Op de stand van OnePlus tijdens de MWC 2019 kunnen bezoekers verbinding maken en communiceren over een 5g-netwerk. Daarnaast neemt het bedrijf een OnePlus 5g-prototype mee. Bezoekers kunnen zelf ervaren hoe het is om te gamen op een 5g-netwerk met het prototype.

Twee nieuwe OnePlus-toestellen?

Alhoewel het bedrijf niet de OnePlus 7 gaat laten zien, zal het prototype wel boordevol nieuwe hardware zitten. Denk aan de nieuwe Snapdragon 855-processor met Qualcomm’s X50 5g-modem. Het is sowieso nog niet helemaal bekend wat het volgende toestel wat de fabrikant zal worden. De OnePlus 7 komt waarschijnlijk niet met 5g-ondersteuning, terwijl het bedrijf mogelijk ook met een nieuw toestel buiten de serie bezig is. Dit model krijgt wel 5g-ondersteuning.

Op dit moment weten we nog weinig van de twee aankomende smartphones van OnePlus. Het bedrijf werkt sowieso aan een opvolger van de OnePlus 6T (zie foto). Daarnaast is het bedrijf bezig met een 5g-toestel. Van dit laatste model zagen we waarschijnlijk het prototype in december, dus wellicht neemt OnePlus dit model mee naar de MWC 2019.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.