Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Onthulling Huawei P30 eind maart in Parijs

Geschreven door
Geplaatst op6 februari 2019, 20:29 CategorieAndroid

Huawei gaat de P30 eind maart in Parijs onthullen. Dat blijkt uit een persbericht van het Chinese bedrijf in Polen. In het persbericht werden de plannen voor de Poolse markt voor het komende jaar besproken. Onderaan het persbericht stond echter informatie over de presentatie van het aankomende vlaggenschip.

De onthulling is in lijn met de Huawei P20. De smartphones in deze serie werden eind maart 2018 gepresenteerd. Een presentatie voor de opvolger precies een jaar later lijkt dan ook een logische stap. We wisten al dat de Huawei P30 in ontwikkeling was. Al in september van 2018 bevestigde de CEO van het bedrijf dat de smartphone eraan zat te komen.

Geruchtenstroom al volop bezig

In december volgden geruchten over de cameramodule van de P30. Zo zou het toestel een 38 megapixelcamera met Sony-sensor gaan krijgen. Begin januari verschenen de eerste gelekte afbeeldingen die het toestel zouden laten zien. Ook zou het toestel, net als de Huawei Mate 20 Pro, een vingerafdruksensor onder het scherm krijgen, net als een periscoopcamera.

Naast de Huawei P30 komt er waarschijnlijk ook weer een Lite-model en een Pro-model binnen de P30-serie. We zullen moeten afwachten op de officiële aankondiging van de Huawei P30. Eind maart zullen we het in ieder geval weten.

  • Delen:
Huawei P20
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.