Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Oplossing voor Facetime-probleem verschijnt deze week

Geschreven door
Geplaatst op4 februari 2019, 9:42 CategorieiPad

Apple heeft beloofd dat de oplossing voor het probleem met Facetime deze week zal worden vrijgegeven voor alle gebruikers. Het probleem stelde gebruikers in staat mee te luisteren met de mensen die het gesprek nog niet hadden aangenomen.

Facetime-probleem wordt deze week opgelost

Apple heeft beloofd dat gebruikers van de app Facetime deze week een oplossing kunnen verwachten. Aanvankelijk zou de bug vorige week zijn verholpen, maar die zelfopgelegde deadline heeft het bedrijf uit Cupertino helaas niet gehaald. Gelukkig is het probleem ook niet meer te misbruiken, aangezien de functie van het groepsbellen, waar het probleem zich voordeed, sinds afgelopen dinsdag is uitgeschakeld. Dat neemt niet weg dat het natuurlijk vervelend is dat je sinds die tijd de handige functie niet hebt kunnen gebruiken.

Het probleem deed zich gelukkig ook alleen in groepsgesprekken voor, maar dan nog is het een serieus probleem dat snel moet worden aangepakt in verband met privacy. Wanneer je iemand belde in een groepsgesprek en je je eigen nummer daaraan toevoegde, dan ging Facetime ervan uit dat iedereen akkoord was met deze conference call, waardoor de microfoon aan de andere kant van de lijn direct geactiveerd werd. Apple was dagen voordat het nieuws naar buiten kwam op de hoogte van het probleem.

  • Delen:
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.