Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Oppo AX7 gepresenteerd: betaalbare midranger met 4230 mAh-batterij

Geschreven door
Geplaatst op18 februari 2019, 12:40 CategorieAndroid

Oppo brengt opnieuw een smartphone naar de Nederlandse markt. Het Chinese bedrijf komt met de Oppo AX7. Dit toestel zal vanaf 20 februari verkrijgbaar zijn.

De Oppo AX7 is een betaalbare midranger. Het toestel komt met een Snapdragon 450-processor, 4 GB werkgeheugen en 64 GB opslaggeheugen. Aan de achterzijde vinden we een dubbele camera van dertien en twee megapixel. Aan de voorkant een camera van zestien megapixel (f/2.0). De camera aan de voorzijde is een groothoekcamera, zodat je ook selfies kunt maken met grote groepen mensen. Tevens worden AR-stickers ondersteund.

Grootste trekpleister van het toestel is echter de batterij. Deze heeft een capaciteit van 4.230 mAh. De batterij krijgt ondersteuning van een AI-batterijsysteem, zodat je zo lang mogelijk met de smartphone kunt doen zonder opladen. De smartphone draait helaas nog wel op Android 8.1 Oreo. Hier heeft Oppo de eigen softwareschil ColorOS 5.2 overheen gezet.

Scherm van 6,2-inch en waterdruppel

Het toestel heeft een screen-to-body-ratio van 88,4%. Bovenaan het scherm vinden we een waterdruppel-notch. Dit is een kleine inkeping in het scherm voor de frontcamera. Het scherm zelf is 6,2-inch. Het toestel heeft, zoals Oppo het noemt, een geglazuurde look met een ribbelpatroon op de cover. Het toestel komt in de kleur Glaze Blue.

De Oppo AX7 ligt vanaf 20 februari in de winkels. De adviesprijs van het toestel is 249 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.