Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Oppo F11 Pro krijgt een pop-up selfiecamera aan de bovenkant

Geschreven door
Geplaatst op15 februari 2019, 9:33 CategorieAndroid

Er is een video van Oppo verschenen waarin we alvast kunnen zien dat de Oppo F11 Pro wordt voorzien van een pop-up selfiecamera. Daar is er geen groot gemotoriseerd of handmatig uitschuifbaar onderdeel meer nodig.

Oppo F11 Pro met pop-up selfiecamera

Donderdag is er op YouTube een video van Oppo verschenen waarin we nu alvast een kijkje krijgen op de aankomende Oppo F11 Pro. Dit wordt een opmerkelijke smartphone, omdat er voorop wordt gelopen op wat waarschijnlijk een nieuwe trend wordt. In de video is duidelijk te zien dat het toestel een pop-up selfiecamera gaat krijgen. Daar heb je een aantal dingen niet meer nodig: een notch, een groot gemotoriseerd onderdeel, zoals bij de Oppo Find X, of een handmatig uitschuifbaar onderdeel, zoals bij de Honor Magic 2.

Daarnaast lijkt het erop dat de randen om het grote scherm behoorlijk dun worden. De reden dat we denken dat dit een officiële promotievideo kan zijn, is dat Oppo ook zelf al een teaser op Twitter heeft geplaatst. Daarin horen we muziek dat op elkaar lijkt en zien we dat de stijl van de video op YouTube overeenkomt met de stijl van de korte video op Twitter. Het is nog niet precies duidelijk wanneer we de Oppo F11 Pro kunnen verwachten, maar de kans is aanwezig dat dit toestel tijdens Mobile World Congress 2019 wordt aangekondigd.

  • Delen:
Oppo Find X
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.