Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Opvouwbare Huawei Mate X te zien op gelekte promotie’

Geschreven door
Geplaatst op22 februari 2019, 21:19 CategorieAndroid

Er is een foto op Twitter geplaatst waarop de Huawei Mate X te zien is: dit is mogelijk de opvouwbare smartphone van Huawei. Het toestel is te zien op een banner die nu wordt opgehangen op de Mobile World Congress 2019-beurs.

Huawei Mate X is een opvouwbare smartphone – gerucht

Nog niet zo heel lang geleden heeft Samsung zijn eerste opvouwbare smartphone gepresenteerd: de Samsung Galaxy Fold X. Ondertussen werken verschillende andere bedrijven ook aan hun eigen opvouwbare telefoon, waaronder Huawei. Naar verluidt neemt deze fabrikant zijn eigen opvouwbare toestel mee naar de Mobile World Congress 2019, dat maandag officieel van start gaat (maar de presentatie van Huawei is op zondag al). Waarschijnlijk wordt het aankomende 5g-toestel de Huawei Mate X genoemd.

Dat blijkt uit een foto die op Twitter is geplaatst. Dit is een foto van de beursopbouw, waar een banner te zien is waar het toestel op staat. Naast een aantal renders van het model, is tussen de steiger door te zien dat de naam Huawei Mate X gaat worden. Zoals het er nu naar uitziet zul je het scherm aan de buitenkant hebben zitten terwijl je hem naar binnen ombuigt. Dat is anders dan hoe Samsung het doet; op die van Huawei heb je dus slechts één groot scherm zitten, terwijl die van Samsung er twee heeft.

  • Delen:
Mate 20 Pro
Huawei Mate 20 Pro
Android Pie (9.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.