Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Opvouwbare smartphone van Samsung te zien in korte video’

Geschreven door
Geplaatst op4 februari 2019, 9:28 CategorieAndroid

Mogelijk is de opvouwbare smartphone van Samsung te zien in een korte video die kort na publicatie weer verwijderd werd. De video dook op bij Samsung Vietnam en geeft ons mogelijk nu al een blik op het opvouwbare apparaat van de Zuid-Koreaanse fabrikant.

Opvouwbare smartphone van Samsung

Samsung Vietnam heeft naar verluidt een video op YouTube geplaatst en daarna snel weer verwijderd. Deze video was bedoeld voor het Samsung Unpacked-evenement dat later deze maand plaatsvindt, waar mogelijk de opvouwbare smartphone van het bedrijf wordt gepresenteerd. Dat laatste lijkt nu een zekerheid te zijn, aangezien dat apparaat kort te zien was in de video. Gelukkig is die video na het verwijderd opnieuw geüpload, waardoor we hem allemaal alsnog kunnen bekijken. Dat doe je hieronder.

De vraag die de video bij ons opzadelt is: kijken we naar het echte model of is dit slechts het prototype? Daar krijgen we hopelijk op 20 februari aanstaande het antwoord op. De opvouwbare smartphone van Samsung, ook wel de Galaxy F of Galaxy Fold genoemd, krijgt een scherm van 7,3-inch en een resolutie van 1.536 bij 2.152 pixels. Wanneer je het scherm opvouwt dan lopen die getallen terug naar 4,8-inch en 840 bij 1.960 pixels. Tijdens Samsung Unpacked kunnen we ook de drie Galaxy S10-modellen verwachten.

  • Delen:
Samsung Galaxy Note 9
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.