Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Pokémon Go laat je straks eindelijk van team wisselen

Geschreven door
Geplaatst op22 februari 2019, 17:36 CategorieApplicaties

Als je Pokémon Go installeert, moet je kiezen bij welk team je hoort. Het is een van de belangrijkste keuzes die je maakt als je de game gaat spelen, want je kan niet van team wisselen. Daar lijkt gelukkig binnenkort verandering in te komen.

Pokémon Go-team wisselen

De site TechCrunch stelt dat spelers van Pokémon Go binnenkort de mogelijkheid krijgen om van team te wisselen. Dat kan met behulp van een nieuw item in de game: het Team Medallion. Gebruikers die van team willen wisselen mogen dat eens per jaar doen. Daarvoor moeten ze ook betalen met de in-game munteenheid.

Om te wisselen van team, moet je 1.000 Pokécoins betalen. Die munten kan je verzamelen door bepaalde locaties in de game te veroveren en vast te houden. Of, als je daar niet zo goed in bent, door er gewoon echt geld voor te betalen. Voor 1.200 Pokécoins betaal je tien euro. Voor het wisselen van team ben je dus zo’n 8,33 euro kwijt. En je keuze blijft hoe dan ook een jaar vastgelegd.

Die keuze is volgens ontwikkelaar Niantic gemaakt om te zorgen dat er loyaliteit ontstaat binnen teams. Ook zorgt het voor een betere balans in de game. “Er zitten zekere voordelen aan het werken binnen een team: zo krijg je hogere stats als je met een groep tegen een baas vecht, of wat extra Pokéballs als je team de meeste schade aanricht in die raids. Door mensen continu te laten wisselen, verpest je die balans een beetje.”

Niantic rolt op 26 februari de nieuwe mogelijkheid om van team te wisselen uit.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.