Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Rebel Inc. nu ook beschikbaar voor Android

Geschreven door
Geplaatst op12 februari 2019, 10:03 CategorieGaming

Het spel Rebel Inc. is nu ook beschikbaar op Android. Voor iOS verscheen het spel al begin december in 2018. Rebel Inc. is de spirituele opvolger van Plague Inc.

In Plague Inc. was het aan de speler de taak om ziektes te verspreiden en de wereld te infecteren. Klinkt vreemd, maar als spel was de opzet zeker geslaagd. Hoe sneller bepaalde ziektes zich over de wereld verspreiden, hoe beter de speler het deed. Het spel vergde behoorlijk wat strategie en won dan ook meerdere Game of the Year-awards. Ontwikkelaar Ndemic Creations komt dit keer met Rebel Inc. Het is nog steeds een strategiespel, maar de insteek is dit keer heel anders.

Rebel Inc. gratis te downloaden voor iOS en Android

In Rebel Inc. moet je de wereld juist stabiliseren door middel van politieke en militaire macht, burgers tevreden houden en opstanden de kop indrukken. Het strategiespel is gratis te downloaden, maar kent wel in-app aankopen. Rebel Inc lijkt qua design erg op de voorganger Plague Inc, maar speelt daarentegen compleet anders. Het was de vraag of het nieuwe spel de voorganger wist te overtreffen. De vele awards en de meer dan vijftig miljoen downloads, daar zit Rebel Inc op dit moment nog niet aan. Toch staat het spel al maanden bovenaan de downloadlijsten voor iOS. Nu is het de beurt aan Android-gebruikers om los te gaan met deze politieke- en militaire simulatie.

  • Rebel Inc.
  • Delen:
Samsung Galaxy Note 9
Android Oreo (8.x)

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.