Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung gaat opvouwbare smartphone tonen tijdens Galaxy S10-evenement

Geschreven door
Geplaatst op11 februari 2019, 17:32 CategorieAndroid

We zijn nog een dikke week verwijderd van het Unpacked-evenement van Samsung. Op 20 februari zal Samsung namelijk officieel de Galaxy S10 presenteren. Vandaag blijkt echter dat we op 20 februari ook meer informatie krijgen over de nieuwe opvouwbare smartphone van het Zuid-Koreaanse merk.

Er is vandaag een kleine teaser-video verschenen van de opvouwbare smartphone van Samsung. Aan het einde van de video zien we de datum 20 februari 2019. Dezelfde datum als de presentatie van het nieuwe vlaggenschip. Wat het bedrijf precies gaat laten zien is nog onduidelijk. Wellicht gaat het om een kleine teaser, maar het is ook mogelijk dat we de volledige details over het nieuwe toestel krijgen, inclusief een lanceringsdatum. De opvouwbare smartphone verschijnt mogelijk onder de naam Galaxy F of Galaxy Fold. In november zagen we al een eerste teaser van het opvouwbare toestel. De verwachting is dat het toestel met een stevige prijs gelanceerd gaat worden, dus begin maar vast te sparen.

Eerste toestel met wifi 6

Eerder deze week hoorden we nog dat de Galaxy S10 het eerste toestel met wifi 6 zal zijn. Deze nieuwe wifi-standaard kan hogere snelheden aan voor alle apparaten die verbonden zijn doordat er anders met dataverwerking wordt omgegaan en staat niet zozeer in het teken van een enorme snelheidsverhoging per apparaat op het netwerk.

Noteer 20 februari dus alvast in je agenda. Niet alleen voor de drie verschillende modellen in de Galaxy S10-serie, maar ook voor de opvouwbare smartphone van Samsung.

  • Delen:
Samsung Galaxy S9
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.