Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Samsung noemt Galaxy Apps voortaan Galaxy Store

Geschreven door
Geplaatst op20 februari 2019, 10:31 CategorieApplicaties

Samsung rolt op dit moment een update uit voor Galaxy Apps, die de naam verandert naar Galaxy Store. Ook is er een nieuw design. Dat nieuwe design is gebaseerd op het One UI, de nieuwe interface die het bedrijf heeft klaargestoomd voor smartphones en tablets.

Galaxy Apps wordt Galaxy Store

Samsung is begonnen met het uitrollen van een update voor de Galaxy Apps-applicatie. Met deze app is het mogelijk exclusieve applicaties, zoals bijvoorbeeld Fortnite, te downloaden naar je Samsung-smartphone of -tablet. De update zorgt ervoor dat er twee dingen veranderen; ten eerste zal de naam anders zijn en ten tweede zal het design veranderen. De naam van de app luidt voortaan Galaxy Store, terwijl het uiterlijk van de software is gebaseerd op het One UI van Samsung — de interface die je nu op Samsung-telefoons tegenkomt.

Nu de Galaxy Store ook is voorzien van het One UI, kun je ervan uitgaan dat een derde van het scherm is weggelegd voor afbeeldingen en andere dingen die je niet kunt bewerken, terwijl de rest van het scherm ruimte biedt voor knoppen en verwijzingen. Daardoor moet het gemakkelijker worden voor gebruikers om dingen voor elkaar te krijgen, zonder dat ze daarvoor hun toestel fysiek hoeven te verplaatsen. Dit design is in het leven geroepen omdat de schermen op (high-end) smartphones alsmaar groter zijn geworden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.