Sony toont teaser nieuwe smartphone met 21:9-scherm

19 februari 2019 1 Minuut 0 Reacties
Sony Xperia

Sony heeft een teaservideo op Twitter geplaatst. De korte video toont een smartphone met een zeer breed scherm van 21:9. Het toestel wordt op 25 februari tijdens de Mobile World Congress gepresenteerd.

Begin februari lekten de eerste persafbeeldingen uit van de Sony Xperia XA3. Dit toestel zullen we waarschijnlijk voor het eerst kunnen aanschouwen op de Mobile World Congress in Barcelona. De MWC start later deze maand op 25 februari. Het toestel op de gelekte afbeeldingen beschikt over een zeer grote schermverhouding van 21:9. Het bedrijf hield al die tijd de kaken stijf op elkaar, maar brengt nu een teaservideo naar buiten.

En op die teaservideo zien we inderdaad een omlijning van een smartphone met een zeer breed scherm. Daarnaast wordt de datum 25 februari getoond met de tijd 8.45 CET. De tweet zelf beschikt over de hashtag #SonyMWC en de tekst Embrace the new perspective, wat dus betekent dat het bedrijf inderdaad een nieuwe smartphone gaat aankondigen met een unieke schermverhouding tijdens de Mobile World Congress.

Welk toestel gaat Sony presenteren?

Onduidelijkheid is er wel over het exacte toestel van Sony dat wordt aangekondigd met een 21:9-scherm. Eerdere berichten over de Xperia XA3 werden genoemd, maar ook een nieuwe vlaggenschip als opvolger van de Xperia XZ3. We zullen nog zes dagen moeten wachten op de officiële presentatie van de nieuwe smartphone van Sony.

 

Bron Sony (Twitter) Via Android Police

Reacties (0)