Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Swiftkey op Android heeft een automatische incognitomodus

Geschreven door
Geplaatst op5 februari 2019, 9:24 CategorieApplicaties

De populaire toetsenbordapplicatie Swiftkey is voorzien van een automatische incognitomodus, wanneer je incognito aan het browsen bent. De app werkt met een groot aantal browsers die surfen in een privétab aanbieden, dus die van jou zit er waarschijnlijk ook bij.

Incognitomodus voor Swiftkey

Onlangs werd de bètaversie van Swiftkey van een update voorzien, die ervoor zorgde dat de populaire toetsenbordapplicatie automatisch in de incognitomodus werd gezet nadat een privétab in een browser werd geopend. Deze functie wordt nu uitgerold naar iedereen die het toetsenbord op Android gebruikt. De functie wordt dus automatisch geactiveerd wanneer je InPrivate tabs in Edge, Incognito-tabs in Chrome of soortgelijke schermen opent binnen een andere browser. Je gegevens worden dan niet meer opgeslagen.

De optie werkt volledig automatisch. Wanneer de incognitomodus is ingeschakeld, dan is het voor gebruikers niet meer mogelijk terug te schakelen binnen die privétabs. Wil je dus dat Swiftkey de normale modus activeert, dan dien je de tabs te sluiten. Binnen een normale tab is het wel mogelijk te wisselen tussen de normale en privémodus. De iOS-versie is overigens onlangs ook van een update voorzien, waardoor het nu mogelijk is meer data op te slaan in het klembord. Je vindt de populaire toetsenbordapp via de onderstaande links.

  • Swiftkey
  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.