Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Telefoonhoesjesmaker Spigen onthult design Huawei P30 en P30 Pro

Geschreven door
Geplaatst op7 februari 2019, 12:52 CategorieAndroid

Gisteren kwam het nieuws naar buiten dat Huawei de P30 en de P30 Pro eind maart gaat presenteren tijdens een speciaal evenement in Parijs. Vandaag is mogelijk het design van de nieuwe toestellen naar buiten gekomen. Telefoonhoesjesmaker Spigen is mogelijk iets te enthousiast geweest, want het bedrijf heeft foto’s uitgebracht van vijf nieuwe telefoonhoesjes voor de aankomende smartphones. De foto’s tonen tevens het design van de nieuwe toestellen.

De afbeeldingen tonen een verticale cameramodule op de toestellen. De Huawei P30 krijgt drie camera’s aan de achterzijde, terwijl de Huawei P30 Pro maar liefst vier camera’s aan de achterkant krijgt. Het eerstgenoemde toestel heeft de flitser onder de drie camera’s, terwijl de flitser bij de P30 Pro juist aan de zijkant van de camermodule te vinden is. De voorkant lijkt vrijwel identiek. Beide toestellen hebben een kleine notch (waterdruppel) voor de frontcamera.

Afbeeldingen tonen datum 28 maart: mogelijke datum officiële presentatie?

De afbeeldingen tonen allen de datum 28 maart op het scherm van de smartphones. Gisteren hoorden we dat Huawei de nieuwe toestellen eind maart gaat presenteren. Mogelijk is 28 maart dus de datum dat de Huawei P30 en de P30 Pro officieel zullen worden gepresenteerd. Naast de Huawei P30 en de P30 Pro is het ook heel goed mogelijk dat er wederom een Lite-model binnen de serie wordt gepresenteerd.

  • Delen:
Huawei P20 Pro
Android Oreo (8.x)

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.