Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Vivo V15 Pro heeft een pop-up frontcamera van 32-megapixel

Geschreven door
Geplaatst op20 februari 2019, 10:56 CategorieAndroid

Vivo heeft de Vivo V15 Pro aangekondigd. Dit is een smartphone met een pop-up frontcamera van maar liefst 32-megapixel. Aan de achterkant zitten nog eens drie camera’s. Verder zit er in het scherm een vingerafdrukscanner verwerkt.

Dit is de Vivo V15 Pro

Vivo heeft de Vivo V15 Pro onthuld. De smartphone beschikt over de motorkap over een Qualcomm Snapdragon 675 (octacore-processor), 6 GB aan werkgeheugen en 128 GB aan interne opslagruimte. Het super amoled-scherm van 6,39-inch beschikt over een full hd+-resolutie. Daarnaast beschikt de V15 Pro over een koptelefoonaansluiting, een accu met een vermogen van 3.700 mAh, een sim-kaartsleuf, enkele speaker en een micro-usb-aansluiting voor het opladen. Snel opladen zit er dus helaas niet in met dit toestel.

Achterop treffen we drie camerasensoren aan, die worden ondersteund door kunstmatige intelligentie. De sensoren beschikken over een 48-megapixelsensor (quadpixel, dus in feite twaalf megapixel), evenals een acht en vijf megapixelsensor. Het meest unieke aan dit toestel is de pop-up selfiecamera van 32-megapixel, die dus in het toestel verwerkt zit waardoor er geen inkeping nodig is (zoals op de Vivo Nex). Het is nog niet bekend of dit toestel ook naar Nederland komt; omgerekend zal het toestel 408 euro, exclusief btw, gaan kosten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.