Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Apple brengt dit jaar iPad 10.2 en iPad 10.5 uit’

Geschreven door
Geplaatst op14 maart 2019, 9:14 CategorieiPad

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan brengt Apple dit jaar twee nieuwe iPad-modellen uit, met verschillende schermformaten. Eén model zou moeten worden voorzien van een 10,2″-scherm, terwijl het andere model een display moet krijgen van 10,5-inch.

Twee nieuwe iPad-modellen

De nieuwe iPads worden mogelijk deze maand aangekondigd. Tot op heden zijn er geruchten over een nieuw model met een 9,7″-scherm of eentje waarvan het scherm 10-inch wordt. Maar nu is er een gerucht dat Apple dit jaar twee nieuwe iPads wil uitbrengen. Dat eerste nieuwe model moet een scherm van 10,2-inch krijgen, terwijl het andere model een display zou moeten krijgen van 10,5-inch. Verder is het helaas niet bekend op welke manier de iPad-modellen van elkaar te onderscheiden zullen zijn; daarover is nog niets bekend.

Bovendien is het zo dat Apple beide modellen niet tegelijkertijd wil uitbrengen. Onduidelijk is dan nog hoeveel tijd er tussen de releases gaat zitten. In het verleden zijn er al aanwijzingen gevonden voor reguliere iPad-modellen (dus niet de Pro-serie) met grotere schermen, maar dit zijn de grootste schermformaten die tot nu toe genoemd zijn. Eerder kwam ook al in het nieuws dat de nieuwe iPads hun koptelefoonaansluiting zouden behouden en zouden beschikken over Touch ID. Apple heeft niet gereageerd op het gerucht.

  • Delen:
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.