Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Apple News Plus gelanceerd: abonnementsdienst voor magazines

Geschreven door
Geplaatst op25 maart 2019, 18:48 CategorieApple

Apple heeft zojuist Apple News Plus officieel gepresenteerd tijdens Apple’s ‘Show Time’-evenement. Voor een vast bedrag krijg je onbeperkt toegang tot kranten en tijdschriften. In totaal vind je content van ruim driehonderd verschillende magazines in de abonnementsdienst Apple News Plus.

Apple News Plus voegt magazines toe aan de Apple News-app. Apple wil zich met name richten op content van hoge kwaliteit en ondersteunt ruim driehonderd verschillende publicaties. Hieronder bevinden zich namen als The New Yorker, National Geographic, Vogue en Esquire. Zoals het nu lijkt krijg je onbeperkt toegang tot alle driehonderd verschillende magazines. Dit zou normaal gesproken ruim 8000 dollar per jaar moeten kosten wanneer je op ieder magazine een abonnement afsluit. Apple News Plus kost je 9,99 dollar per maand.

Eerste maand gratis

Family sharing wordt ondersteund, waarbij ieder gezinslid zijn of haar eigen favorieten kan selecteren en zelf bepaalde instellingen kan wijzigen. De eerste maand is gratis, daarna kost het abonnement 9.99 dollar per maand. In de demonstratie van Apple zagen we verschillende covers van magazines. In tegenstelling tot slechts een foto, ging het hier om bewegende covers die werden getoond.

In Nederland zullen we voorlopig nog even moeten wachten voordat de abonnementsdienst hierheen komt. Allereerst wordt de dienst in de Verenigde Staten en Canada uitgerold. In de herfst volgen Australië en het Verenigd Koninkrijk. De rest van Europa is pas daarna aan de beurt, maar een exacte datum werd hiervoor niet gegeven.

  • Delen:
iPhone XS
Apple iPhone XS
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.