Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Apple presenteert vandaag ook een abonnementsdienst voor games’

Geschreven door
Geplaatst op25 maart 2019, 10:14 CategorieGaming

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan presenteert Apple maandagavond ook nog een abonnementsdienst voor games. Daarnaast zouden we ook eindelijk de abonnementsdiensten voor nieuws en films en series gaan zien.

Abonnementsdienst voor games van Apple – gerucht

Zoals het er nu naar uitziet zal Apple later vandaag meerdere abonnementsvorm gaan presenteren: eentje voor nieuws, series en films en eentje voor videogames, schrijft Bloomberg. Met dit abonnement zouden gebruikers een bundel games kunnen spelen voor een maandelijks bedrag. Zoals het er nu naar uitziet zou het bedrijf uit Cupertino alleen maar games in dit abonnement willen hebben waar je normaliter voor moet betalen. Games met een freemium-verdienmodel, met digitale aankopen, zouden worden overgeslagen.

Dat betekent dat je dus games als PUBG en Fortnite wel kunt vergeten, maar juist spellen als Stardew Valley, Monument Valley 2 en Minecraft kunt verwachten. Ontwikkelaars van games zouden een deel van de opbrengsten van het abonnement gaan krijgen; hun deel wordt mogelijk gebaseerd op de hoeveelheid tijd die gamers spenderen binnen hun games. Het kan dus nog behoorlijk druk gaan worden vanavond. De presentatie van Apple zal vanaf 18:00 Nederlandse tijd te zien zijn middels een livestream.

  • Delen:
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.