Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Archos kondigt 21″-tablet aan voor het spelen van spelletjes

Geschreven door
Geplaatst op25 maart 2019, 9:22 CategorieAndroid

Archos heeft een grote tablet aangekondigd met een scherm van maar liefst 21-inch. Dit apparaat wordt de Play Tab genoemd. Het is de bedoeling dat je dit gevaarte op een tafel legt, zodat je er spelletjes op kunt spelen met een groep mensen.

Spellen spelen met Archos Play Tab

We komen ze niet vaak tegen: gigantische Android-tablets, die vaak voor een specifiek doel kunnen worden gebruikt. Een tablet waar we vaak aan moeten denken is de Samsung Galaxy View, met zijn 18,4″-scherm, en voortaan kunnen we dan ook denken aan de Archos Play Tab. Deze tablet heeft een schermformaat van een gemiddelde computer: 21,5-inch. Dat gigantische scherm is voorzien van een full hd-resolutie, dus als het goed is moet alles er straks goed uitzien op het display. De tablet is bedoeld voor het spelen van spellen.

Onder de motorkap zit een niet-gespecificeerde octacore-processor, 32 GB aan opslagruimte en 3 GB aan werkgeheugen. Ook is er een accu van 5.000 mAh aanwezig (wat een beetje weinig lijkt) en krijg je meteen Android 9.0 Pie voorgeschoteld. Het is de bedoeling dat je de Archos-tablet op een tafel legt en vervolgens spellen speelt als Monopoly, Scrabble of Uno — en soortgelijke gezelschapsspellen. De Play Tab moet ergens in 2019 gaan verschijnen in verschillende Europese landen, voor een prijs van 249 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.