Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Donkere modus Facebook Messenger te activeren met speciale emoji

Geschreven door
Geplaatst op4 maart 2019, 10:05 CategorieApplicaties

De donkere modus voor Facebook Messenger is officieel nog niet beschikbaar, maar je kunt hem nu al wel activeren met een speciale emoji. Dit is vooralsnog de enige manier de modus te activeren, in elk geval totdat de update naar iedereen wordt uitgerold.

Donkere modus Facebook Messenger

In oktober maakte Facebook bekend dat de app Facebook Messenger een donkere modus zou gaan krijgen. We zijn nu meer dan vier maanden verder en het is nog steeds niet gebeurd. Officieel dan, want er is inmiddels een manier gevonden om die donkere modus alsnog te activeren. Iedereen kan nu gebruikmaken van de donkere kleuren door in een chat een maan-emoji te versturen. Doe je dat, dan krijg je een berichtje te zien met de boodschap dat je de donkere modus gevonden hebt. Ook kun je die dan meteen activeren.

Binnen de instellingen staat dan voortaan een knop voor het in- en uitschakelen van de donkere modus. Wanneer je de mode activeert, dan zal Facebook Messenger wederom een pop-up weergeven met de tekst dat dit nog een experimentele functie is en dat het kan zijn dat de functie niet overal goed werkt. Vooralsnog is het niet duidelijk of het versturen van de maan-emoji in alle landen werkt, dus probeer het deze week vooral eens uit om te zien of het werkt. En anders moeten we helaas wachten totdat de functie overal wordt uitgerold.

  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.