Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Doosje van nieuwe AirPods toont afbeelding van AirPower

Geschreven door
Geplaatst op26 maart 2019, 10:22 CategorieAccessoires

De nieuwe generatie AirPods worden vanaf vandaag verstuurd naar de mensen die ze afgelopen week alvast gekocht hebben. De nieuwe bluetooth-oordoppen herbergen in ieder geval een verassing, of in ieder geval, het doosje van de AirPods herbergt een verassing. Je vindt er namelijk een afbeelding op de achterkant van de AirPower, de oplaadmat van Apple.

AirPower: hoe zat dat ook alweer?

Hoe zit het nu precies met de AirPower? De draadloze oplaadmat van Apple werd aangekondigd in september 2017, maar is nog altijd niet beschikbaar. Een jaar later werd duidelijk dat er meerdere problemen waren en dat de oplaadmat mogelijk geheel geannuleerd zou worden. Problemen zouden met name te maken hebben met oververhitting van de oplaadmat en diverse softwareproblemen. Toch bleef de draadloze oplaadmat wel opduiken. Zo vonden we een verwijzing in de verpakking van de iPhone XS en zou de draadloze oplaadmat in januari toch in productie zijn genomen. Ook dook ondersteuning op voor AirPower binnen de bèta van iOS 12.2.

Apple zelf blijft de kaken echter stijf op elkaar houden, maar nu vind je dus op het doosje van de AirPods een duidelijke verwijzing naar de draadloze oplaadmat. De afbeelding komt van Chris J. Caine op Twitter die de nieuwe generatie AirPods al heeft mogen ontvangen. Het wordt nu wel eens tijd dat Apple duidelijkheid geeft over de AirPower.

  • Delen:
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.