Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Free-to-play Call of Duty voor Android en iOS krijgt westerse release

Geschreven door
Geplaatst op19 maart 2019, 10:12 CategorieGaming

Activision heeft bekendgemaakt dat de game Call of Duty Mobile ook naar het westen komt en wordt uitgebracht op Android en iOS. Deze free-to-play game combineert first-person actie met populaire maps, wapens en personages uit de franchise.

Download Call of Duty Mobile

Activision maakt dinsdag bekend dat Call of Duty Mobile, een free-to-play first-person shooter, ook naar het westen zal komen. De game bevat maps, modi, wapens en personages uit de franchise, inclusief Black Ops- en de Modern Warfare-serie en is exclusief voor Android en iOS ontwikkeld door Tencents TiMi Studio en biedt verschillende game modi waarin spelers het wereldwijd tegen elkaar kunnen opnemen. Wil je je nu alvast registreren voor het spel dan kun je dat doen binnen Google Play (App Store volgt op een later moment).

In Call of Duty Mobile kunnen tegen elkaar strijden in populaire modi als Team Deathmatch, Search and Destroy en Free For All, op iconische maps als Nuketown, Crash, Hijacked en meer. Gaandeweg kunnen ze toegang krijgen tot klassieke personages, wapens, scorestreaks en andere gear om hun loadouts mee te vullen in hun strijd om de beste van de wereld te worden. Naast de klassieke multiplayer bevat de game ook andere game modi, deze worden binnenkort aangekondigd. Tevens zijn er digitale aankopen beschikbaar.

  • Call of Duty Mobile
  • Delen:
Google Pixel
Google Pixel 2 XL
Android Oreo (8.x)
Apple iPhone XS Max
iOS

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.