Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

‘Gelekte designs tonen opvallende smartphones van ZTE’

Geschreven door
Geplaatst op19 maart 2019, 10:27 CategorieAndroid

Er zijn design gelekt van smartphonemaker ZTE, die twee opvallende smartphones laten zien. Eentje heeft zelfs een schuifmechanisme. De andere telefoon heeft een notch, maar niet bovenaan het scherm. De notch hangt naast de telefoon.

Twee opvallende smartphones van ZTE

De Chinese fabrikant ZTE lijkt interessante alternatieven te hebben gevonden voor de notch. Zoals het er nu naar uitziet werkt het bedrijf aan de Axon S en Axon V. Deze telefoons hebben dus geen scherminkeping, maar gaan andere designrichtingen op. Zo heeft de Axon S een schuifmechanisme waar alle vijf de camera’s op geïnstalleerd zitten (drie achterop, twee voorop). Daardoor is het mogelijk een smartphone te maken met een voorkantvullend scherm. Waarschijnlijk gaat dit toestel dan sterk lijken op de Oppo Find X.

De voorkant van de slider zou ook touch-sensitive zijn. Verder zou het toestel beschikken over een 48-megapixelsensor, een 19-megapixelsensor, tot vijf keer optische zoom, een in-display vingerafdrukscanner en een 5g-signaalindicator. De Axon V van ZTE zou geen notch in het scherm gaan krijgen, maar juist ernaast. Daardoor heb je dus een voorkantvullend scherm op een normaal smartphonedesign, maar dan met een aanhangsel dat hopelijk niet afbreekt. In dat aanhangsel zou onder meer een 3d-sensor moeten zitten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.