Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gelekte Oppo Reno-afbeeldingen tonen camera die schuin omhoog komt

Geschreven door
Geplaatst op29 maart 2019, 9:43 CategorieAndroid

Er zijn afbeeldingen gelekt van de Oppo Reno: dit wordt mogelijk een smartphone met een pop-up camera die schuin uit de bovenkant komt. Dit is het volgende idee in de langlopende missie smartphoneschermen te ontdoen van de inkeping.

Oppo Reno met schuine pop-up camera – gerucht

In de afgelopen tijd hebben we veel smartphones voorbij zien komen met een inkeping; een aspect waar niet iedereen tevreden over is. Daarom proberen bedrijven ook wel eens wat anders uit, waardoor we bijvoorbeeld de Oppo Find X of Honor Magic 2 hebben gekregen. De pop-up camera lijkt een volgende stap te zijn in de missie de smartphoneschermen te ontdoen van die notch. Zo lijkt onder meer OnePlus te werken aan een toestel met een pop-up camera en komen we vandaag de schuine camera op de Oppo Reno tegen.

Let wel: het gaat hier om gelekte afbeeldingen, dus het is niet zeker dat dit apparaat daadwerkelijk wordt uitgebracht. Dat maakt het design niet minder opmerkelijk. Verder bevat dit bewegende onderdeel ook de flitser en een speaker, waardoor je dus in feite weinig hoeft in te leveren op de algemene smartphone-ervaring en toch kunt genieten van een groot, voorkantvullend scherm. Helaas is er op moment van schrijven verder niets bekend over het apparaat, aangezien Oppo er zelf niets over bekendgemaakt heeft.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.