Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste tablets

Gelekte video Samsung Galaxy Fold laat zichtbare naad zien

Geschreven door
Geplaatst op20 maart 2019, 9:53 CategorieAndroid

Er is een video opgedoken van de Samsung Galaxy Fold waarin goed te zien is dat het scherm over een duidelijk zichtbare naad beschikt. Naar verluidt zou deze naad al zichtbaar zijn wanneer je hem tienduizend keer open- en dichtgevouwen hebt.

Naad zichtbaar op scherm Samsung Galaxy Fold

Op YouTube is een gelekte video verschenen waarin we nog eens goed kunnen kijken naar de Samsung Galaxy Fold, de opvouwbare smartphone van het Zuid-Koreaanse bedrijf. Het is nog niet bekend of dit een prototype of het uiteindelijke product is. De website Sammobile denkt dat de video uit Vietnam komt, waar Samsung zijn toestellen laat produceren. Wat heel erg opvalt tijdens het bekijken van de video, is de naad in het midden van het scherm (een aspect waar we straks rekening mee moeten houden bij dit soort smartphones).

Deze naad zou volgens een gerucht dat is gepubliceerd op Bloomberg tevoorschijn komen wanneer de Samsung Galaxy Fold zo’n tienduizend keer is open en dichtgevouwen. Het is niet te zeggen op basis van de beelden hoe vaak het toestel daadwerkelijk is opgevouwen — maar we begrijpen waarom Samsung voornemens is het scherm gratis te vervangen als we dit zo zien. Het zou natuurlijk kunnen zijn dat dit een testmodel is en dat er niets aan de hand is. Echter, de naad is zo goed zichtbaar, dat het ergens toch wel zorgen baart.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.